Druk op ESC om te sluiten

Stormweekend

Stormachtig weer op komst, zoals op deze mooie foto van vriend Freek ( Berendsen ) . Tijd voor een nieuwe blog. We mochten deze week weer 3 mooie bedrijven welkom heten bij de Montferland op 1 campagne.

Partycentrum de Deel, Huifkarcentrum Bergh en de Bourgondiër.

De nieuwe site van Kasteelstad staan online. Nog wat werk hier te verrichten de komende weken maar eindelijk kunnen we de nu 28 vrije tijds arrangementen die we samengesteld hebben promoten op dit platform. Maandag is er een meeting om ook de middenstanders deel te laten nemen aan deze city marketing campagne. Wij bereiden een online shop voor en introduceren de gedachte om ook in ’s Heerenberg een spaarpasjes systeem te introduceren. Net als in Didam en wie weet kunnen we er 1 systeem van maken in heel Montferland wat betekend dat de spaarpas overal te gebruiken is. Verbinden – Montferland op 1.

We zijn begonnen met het inrichten van marketing campagnes rondom busdagtochten voor Senioren die we naar Montferland willen sturen. De eerste bussen zijn geboekt, aanvragen ontstaan. Nog een hele weg te gaan , ons onderzoek en de vele interviews met de doelgroep de afgelopen 3 maanden helpt bij het realiseren van de juiste arrangementen en bijbehorende marketing aanpak.

We beginnen nu ook met het bewerken van de zakelijke markt met Vergaderen in Montferland.nl en Montferland.events

Last but not least is men op het gemeentehuis begonnen met het voorbereiden van het raadsvoorstel met als doel een nieuwe Montferlandse organisatie waarin we met zijn allen Montferland op 1 zetten. Mooie ontwikkelingen dus, volle bak door.