Het jaar is fantastisch begonnen met een hele gave actie van Colonx Theatertechniek uit Zeddam.

Bekijk op Ontdek Zeddam 12 prachtige foto’s en een leuk filmpje van Robin Sommers.

Deze wintertijd gebruiken we onder andere om een basis neer te zetten voor de eerste dorpen sites. Met als voorbeeld Zeddam zijn we nu ook begonnen met Didam, Beek, Stokkum , Braamt, Elten en Emmerich. In elk dorp ontstaat een werkgroep die meehelpt.

Ieder dorp krijgt veel aandacht en voor een aantal zijn we deze zomer al begonnen. We zijn of gaan ook in gesprek met alle ondernemers en organisaties in de desbetreffende dorpen.

Als voorbeeld :

Zeddam 

  • in beeld brengen van dit prachtige dorp via Montferland Media , nieuw foto en video materiaal.
  • in contact komen met alle stakeholders in Zeddam, ongoing proces.
  • realisatie van Ontdek Zeddam 
  • opname van activiteiten, evenementen in de marketingkalender van de Stichting Montferland Marketing
  • aanbodontwikkeling
  • support voor ondernemers, verenigingen en stichtingen

Deze winter zetten we de puntjes op de i voor het hele netwerk. We verheugen ons op een groot aantal enthousiaste deelnemers in de projecten en er is veel draagvlak voor onze inspanningen in het veld.  Alle politieke partijen spreken hun waardering en steun uit voor de Stichting Montferland Marketing en geven aan dat wij het zo goed hebben neergezet dat ons platform de basis gaat zijn voor een toekomstbestendige krachtige toeristische aanpak. Met een goed gevoel dus de winter in en nog harder knallen dan we al doen !

Fijne feestdagen !

 

 

 

Creatieve sessie met de mannen van Montferland Media. Nieuwe videoproducties besproken.

 Video en foto shoot van Montferland Media voor Beachclub Skibaan Stroombroek. Met dank aan de gastvrijheid van het team en medewerking van de gasten. Mooie promo voor recreatie en sport in de regio #montferland #becreative

In ons prachtige Montferland zijn er talloze trouwlocaties voor de ‘dag van je leven’.  Om de locaties en alle bedrijven die rondom het trouwen actief zijn te ondersteunen is het netwerk van de Stichting Montferland Marketing uitgebreid met Trouwen in Montferland.nl . Staat uw organisatie of bedrijf er nog niet bij, laat het ons weten!