Als Stichting Montferland Marketing bieden we iedere ondernemer en stichting een sterk Montferland merk dat voor veel positieve ontwikkelingen gaat zorgen. We bieden u een krachtig ondersteuningspakket om met elkaar te groeien en onze regio goed op de kaart te zetten.

De ondersteuning richt zich op productontwikkeling (arrangementen), conceptontwikkeling, evenementen, marketing, sales, beeld & geluid, kennissessies, het leveren van maatwerk en we ondersteunen met bedrijfseconomische adviezen. Tevens ondersteunen wij als stichting ondernemers met de communicatie met de gemeente en helpen we met het verkrijgen van stagiaires en/of personeel.

De stichting onderneemt veel meer, hou daarvoor ons nieuws in de gaten.

Meer specifiek:

Iedere ondernemer ontvang individuele ondersteuning en maatwerk. Ieder kwartaal is er een sessie waarbij telkens alle onderstaande facetten ter sprake komen.

Productontwikkeling:

Specialisten ontwikkelen nieuwe vrije-tijds producten in samenspraak met u. Zo zorgen wij ervoor dat ondernemers flinke sprongen maken in zowel bereik alsook en omzet. Productontwikkeling zorgt ook voor verbinding in de regio. Wij bedenken en ontwikkelen veel succesvolle arrangementen waar we meerdere ondernemers met elkaar koppelen.

Conceptontwikkeling:

We hebben geïnvesteerd in een eigen online netwerk van toeristische concepten. Met onder andere Ontdek Montferland.nl en Montferland.nl gaan we de markt bewerken. Onze Duitse buren betrekken we erbij via Montferland.de. Zo zorgen we voor veel meer Duitse toeristen in het Nederlandse gedeelte van Montferland. Met Montferland.be halen we de graag geziene Zuiderburen binnen die veelal komen fietsen en wandelen en graag geziene gasten zijn voor de accommodatie verschaffers in Montferland. Een onderdeel van de Montferland campagne is Kasteelstad.nl. Voor andere hotspots als het Bergherbos en Stroombroek ontwikkelen we nieuwe concepten. Al deze concepten worden ingezet om R&T te ondersteunen.

Evenementen:

Organisaties en ondernemers die evenementen organiseren kunnen bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van organisatie en marketing.

Marketing:

Wij onderhouden verschillende social media kanalen met groot en groeiend bereik. Deze kanalen en al onze andere marketingkennis delen wij met alle ondernemers, stichtingen en verenigingen in Montferland. Uw boodschap bereikt zo in 1 keer veel meer mensen in en buiten onze regio. Via 1 op 1 kennissessies helpen we ondernemers die nog niet zo sterk zijn in online marketing. Ook organiseren we op een later tijdstip en daarna met enige regelmaat congressen voor alle Montferlandse ondernemers over specifieke thema’s.

Sales:

Wij bieden ondernemers een informatie- en reserveringsservice die 7 dagen per week 365 dagen per jaar actief is met de afhandeling van aanvragen voor arrangementen in Montferland van toeristen uit Nederland, België en Duitsland. Tevens helpen wij bedrijven bij pitchtrajecten voor grote bedrijfsevenementen.

Voordelen van de informatie en reserveringsservice:

  • Een team dat 7 dagen per week klaar staat om de aanvrager te informeren over uw mogelijkheden, te adviseren en uiteindelijk te boeken.
  • Zij maken in samenspraak met u offertes.
  • Zij checken beschikbaarheid bij u en overleggen over de prijs.
  • Bij open aanvragen adviseren zij over uw locatie, indien deze passend is bij de wensen van de aanvrager.
  • Het persoonlijke contact met boeker en locatie zorgt voor een hogere boekingsscore
  • Na een bezoek aan Montferland evalueren ze met de boeker de “Montferland Experience”

Beeld & geluid:

Wij bieden iedere ondernemer professionele ondersteuning vanuit de Stichting bij het vastleggen van de locatie en activiteiten. Fotografie en video producties. Ook stellen we een Montferland beeldbank ter beschikking over welk beeld iedereen vrij kan beschikken.

Kennissessies:

Wij ondersteunen partners met 1 op 1 kennissessies rondom allerlei bedrijfseconomische zaken.

Doet u mee? 

Bel ons voor een eerste kennismaking, u bent van harte welkom op ons kantoor of we komen bij u op bezoek.

Tel : 06-42480389

 

Het team van Montferland Media gebruikt de zondag voor een videoshoot

Een heerlijk weekend voor de boeg.

De Stichting Montferland Marketing is een feit. Een organisatie die Montferland toeristisch op de kaart gaat zetten. We hebben hier met veel mensen naar toegewerkt. De meeste Montferlandse ondernemers en verenigingen werken al samen in onze ‘Montferland op 1‘ campagne. Een nieuw toeristisch initiatief / collectief, die met zeer ervaren en betrokken mensen uit Montferland onze regio op de kaart gaat zetten.

Nieuwe tijden, het begin van goede tijden voor Montferland.

Montferland op 1

We ronden Januari 2021 af met de lancering van de nieuwe webshop van Niek Jansen mode.

Niek Jansen Mode is heeft een prachtige winkel van 600 m2 groot met collecties van casual, hip, zakelijk tot feestkleding. Helemaal geschikt voor iedereen die iets te vieren heeft, of u nu een outfit voor een bruiloft zoekt, of als moeder van de bruid/bruidegom die er perfect uit wil zien. In het Niek Jansen Mode team hebben alle medewerksters hun eigen kwaliteiten waardoor u als klant geadviseerd kunt worden door degene die het best bij u past.

Niek Jansen mode is 1 van de onze partners in Montferland die wij adviseren en helpen met alles wat erbij komt kijken om succesvol te ondernemen.

Om 2021 goed te beginnen met positief nieuws melden we dat enkele creatieve Montferlandse bedrijven bij elkaar zijn gekomen in  Montferland Media.

Bent U in Montferland op zoek naar bedrijven in Montferland die u helpen om uw producten, diensten of evenementen op een creatieve manier in beeld te brengen? Gelderdrone, Studio Sommers, Media Hell werken samen om u van de meeste creatieve producties te voorzien.  

Kijk online of bel 06-20044352

Voor en door ondernemers uit Montferland

Afgelopen donderdag hebben we in het Raethuys in Kasteelstad ’s Heerenbergh samen met Rob Vister van de Stichting Kasteelstad een presentatie/discussie gehad over toerisme & recreatie in Montferland met 3 leden van Lokaal Belang Montferland. Veel raakvlakken en na de nodige vragen met een goed gevoel weer naar huis.

De December maand is gestart , traditioneel een fantastische maand voor de horeca. Dat is dit jaar helaas een hele andere maand maar horeca Montferland laat zien dat het heel creatief is om iedereen in Montferland toch nog van een kerstmenu of food rally drive te laten genieten.

Het worden pittige wintermaanden die hopelijk snel voorbij zijn waarbij we begin 2021 hopelijk stappen kunnen zetten weer terug te gaan , langzaam maar zeker, naar het oude normaal.

Fijne feestdagen en tot snel in 2021

Team Montferland Marketing

Na weer een aantal weken hard werken en verschillende besprekingen is gisteren ons rapport Tijd voor Montferland verstuurd aan het bestuur in de gemeente Montferland.

Een nieuwe aanpak mbt toeristisch beleid en de uitvoering ervan.

Verbinding, creatie en resultaat behalen. Een aantal van de zaken waar het in de Montferland op 1 campagne om draait.

Afgelopen dinsdag in het Raethuys in Kasteelstad ’s Heerenbergh samen met Rob Vister een goede discussie gehad over toerisme & recreatie in Montferland met 3 raadsleden van het CDA. Veel goede vragen en met een goed gevoel weer naar huis. Ons alternatieve voorstel voor een goede toeristische toekomst is uitgewerkt in een online rapport waarvan we de gegevens binnenkort delen met alle raadsleden en b & w. De politiek zal de juiste keuze moeten maken zodat toeristisch beleid en de uitvoering ervan op het juiste spoor komt.

Het is een hele klus iedereen mee te nemen , dat is nu bijna met iedereen gelukt. Nu vooral focussen op de L van Leisure. 1 van de 4 peilers in de gemeente Montferland. De Lobby om er ook voor te zorgen dat er wel voldoende middelen beschikbaar gesteld worden om daar een stevig fundament op te gaan zetten.

Fijn weeked!

Vandaag werken Rob & Rob weer aan ons raadsvoorstel wat we ook bespreken met bestuurders in de gemeente Montferland.

Een krachtige toeristische campagne voor een gouden toekomst voor toerisme in Montferland.

De VVD komt op bezoek waarin ik ze meeneem in onze Montferland op 1 campagne.

Ons insta bereik voor Magisch Montferland en het insta bereik voor Achterhoeks groeit snel. 2 Nieuwe projecten van Montferland Marketing. ( no. 26/27 )

Beleving communiceren , als voorbeeld een post van 2 dagen geleden , foto van het prachtige coulissenlandschap in de Achterhoek.

Vanavond Kasteelstad presentatie voor Stichting Gasthuis, Stichting Berghs belang, Stichting Stadskern ’s Heerenberg en Stichting Montferland Cultuurfonds.

In het prachtige Nije Raethuys in Kasteelstad ’s Heerenberg, zin in !