Video en foto shoot van Montferland Media voor Beachclub Skibaan Stroombroek. Met dank aan de gastvrijheid van het team en medewerking van de gasten. Mooie promo voor recreatie en sport in de regio #montferland #becreative

In ons prachtige Montferland zijn er talloze trouwlocaties voor de ‘dag van je leven’.  Om de locaties en alle bedrijven die rondom het trouwen actief zijn te ondersteunen is het netwerk van de Stichting Montferland Marketing uitgebreid met Trouwen in Montferland.nl . Staat uw organisatie of bedrijf er nog niet bij, laat het ons weten!

Een aantal enthousiaste vrijwilligers van het Toeristisch Informatie Punt, die graag ons mooie Montferland helpen promoten, in overleg.

Maatwerk voor ondernemers & versterken van het platform

Zomer 2021  focussen wij ons vooral op de ondersteuning van de ondernemers. Voor de meeste ondernemers is het momenteel opstarten na een hele zware periode,  daarom bieden we zoveel mogelijk ondersteuning in de vorm van individueel maatwerk. We versterken ook het platform van de stichting met nieuwe concepten die gemaakt zijn om de ondernemers te ondersteunen.

Complimentjes krijgen we van tijd tot tijd vanuit het veld en dit zorgt ervoor dat je alleen nog maar nog harder aan het werk gaat.  Hotel Ruimzicht gaf ons onlangs nog spontaan complimenten voor de aanpak en de eerste goede resultaten. Ruimzicht is 1 van de Montferlandse ondernemers waar we sinds kort een intensief traject mee opgestart hebben.

Verbinding  en het bij elkaar brengen van ondernemers is ons dagelijkse werk voor tientallen ondernemers in Montferland.

Individueel maatwerk

De verwachting is dat horeca ondernemers het razend druk krijgen de komende maanden. Dé uitdaging, deze zomer is tijd vinden voor maatwerk. Maatwerk om iedereen  ook op de wat langere termijn sterker op de kaart te zetten.

Veel kansen & uitdagingen, aan het werk dus. Buiten de horeca duiken we momenteel dieper in de werelden van Fietsen en Kunst en Cultuur.

Groeten

Rob & Team

 

 

1 van de activiteiten van de Stichting Montferland Marketing is de promotie van de hotspots in Montferland. Zeddam is 1 van die hotspots.

Ontdekzeddam.nl krijgt momenteel vorm en inhoud en maakt straks onderdeel uit van het netwerk van de Stichting Montferland Marketing.