1 van de activiteiten van de Stichting Montferland Marketing is de promotie van de hotspots in Montferland. Zeddam is 1 van die hotspots.

Ontdekzeddam.nl krijgt momenteel vorm en inhoud en maakt straks onderdeel uit van het netwerk van de Stichting Montferland Marketing.

 

Het was erg warm , maar afgelopen Donderdag hebben we kennisgemaakt met 7 vrijwilligers van het Toeristisch Informatie Punt in ’s Heerenberg.

Het TIP moet toeristen een warm huiskamer gevoel geven waar mensen klaarstaan die enthousiast en met kennis over onze regio de toeristen te woord staan.

De 1ste sessie was kennismaken en vertellen over de kracht van het verhaal en hoe dit tegenwoordig via allerlei online kanalen verspreid kan worden.

Samen met Suzan heb ik net een hele leuke en inspirerende afspraak gehad met Leon Massink van Wijngoed Montferland . Wijngoed Montferland bestaat uit wijngaard Bergherbos en wijnboerderij ’t Oerlegoed.

Wijngaard Bergherbos ligt op een zuidhelling vlakbij kasteel Bergh.

Op onze vraag of hij openstaat voor productontwikkeling op het wijngoed in Montferland reageerde hij met : ‘niet is mij te gek, ik sta overal open voor’. Laat dat bij ons nu ook het geval zijn.

Snel aan het werk voor een nog veelzijdiger Montferland.

Welkom in Montferland en heel veel succes toegewenst !

We zijn deze week op bezoek geweest bij 2 nieuwe Montferlandse ondernemingen.  Het gastheerschap in de regio komt van onze ondernemers en HJ 57 is 1 van de goede voorbeelden hiervan in Montferland. HJ’57 heeft al een mooie reputatie opgebouwd en is gevestigd in het voormalige ‘Smouzen’ , een mooie locatie om te lunchen of dineren in Kasteelstad ’s Heerenberg.

We zijn ook op de koffie geweest bij De Korenhorst in Lengel. De nieuwe eigenaren Mark & Roos hebben de locatie prachtig gerenoveerd en zijn super enthousiast.   Prachtige uitzichten en een sfeervolle locatie versterkt het toch al zo mooie pallet van toeristische bedrijven in Montferland.

We proosten op het succes van deze ondernemers die zeer recent in Montferland zijn neergestreken.

Team Stichting Montferland Marketing

 

 

Als Stichting Montferland Marketing bieden we iedere ondernemer en stichting een sterk Montferland merk dat voor veel positieve ontwikkelingen gaat zorgen. We bieden u een krachtig ondersteuningspakket om met elkaar te groeien en onze regio goed op de kaart te zetten.

De ondersteuning richt zich op productontwikkeling (arrangementen), conceptontwikkeling, evenementen, marketing, sales, beeld & geluid, kennissessies, het leveren van maatwerk en we ondersteunen met bedrijfseconomische adviezen. Tevens ondersteunen wij als stichting ondernemers met de communicatie met de gemeente en helpen we met het verkrijgen van stagiaires en/of personeel.

De stichting onderneemt veel meer, houd daarvoor ons nieuws in de gaten.

Meer specifiek:

Iedere ondernemer ontvang individuele ondersteuning en maatwerk. Ieder kwartaal is er een sessie waarbij telkens alle onderstaande facetten ter sprake komen.

Productontwikkeling:

Specialisten ontwikkelen nieuwe vrije-tijds producten in samenspraak met u. Zo zorgen wij ervoor dat ondernemers flinke sprongen maken in zowel bereik als ook in omzet. Productontwikkeling zorgt ook voor verbinding in de regio. Wij bedenken en ontwikkelen veel succesvolle arrangementen waar we meerdere ondernemers met elkaar koppelen.

Evenementen:

Organisaties en ondernemers die evenementen organiseren kunnen bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van organisatie en marketing.

Marketing:

Wij onderhouden verschillende social media kanalen met groot en groeiend bereik. Deze kanalen en al onze andere marketingkennis delen wij met alle ondernemers, stichtingen en verenigingen in Montferland. Uw boodschap bereikt zo in 1 keer veel meer mensen in en buiten onze regio. Via 1 op 1 kennissessies helpen we ondernemers die nog niet zo sterk zijn in online marketing. Ook organiseren we op een later tijdstip en daarna met enige regelmaat congressen voor alle Montferlandse ondernemers over specifieke thema’s.

Sales:

Wij bieden ondernemers een informatie- en reserveringsservice die 7 dagen per week 365 dagen per jaar actief is met de afhandeling van aanvragen voor arrangementen in Montferland van toeristen uit Nederland, België en Duitsland. Tevens helpen wij bedrijven bij pitch trajecten voor grote bedrijfsevenementen.

Voordelen van de informatie en reserveringsservice:

  • Een team dat 7 dagen per week klaar staat om de aanvrager te informeren over uw mogelijkheden, te adviseren en uiteindelijk te boeken.
  • Zij maken in samenspraak met u offertes.
  • Zij checken beschikbaarheid bij u en overleggen over de prijs.
  • Bij open aanvragen adviseren zij over uw locatie, indien deze passend is bij de wensen van de aanvrager.
  • Het persoonlijke contact met boeker en locatie zorgt voor een hogere boekingsscore
  • Na een bezoek aan Montferland evalueren ze met de boeker de “Montferland Experience”

Beeld & geluid:

Wij bieden iedere ondernemer professionele ondersteuning vanuit de Stichting bij het vastleggen van de locatie en activiteiten. Fotografie en video producties. Ook stellen we een Montferland beeldbank ter beschikking over welk beeld iedereen vrij kan beschikken. Er zijn al duizenden foto’s en veel video’s , de beeldbank is in ontwikkeling en komt deze zomer beschikbaar.

Kennissessies:

Wij ondersteunen partners met 1 op 1 kennissessies rondom allerlei bedrijfseconomische zaken. Wij nemen met alle Montferlandse bedrijven contact op.

Doet u mee? 

Bel ons voor een eerste kennismaking, u bent van harte welkom op ons kantoor of we komen bij u op bezoek.

Mail ons , en we nemen zsm contact met u op!

Met vriendelijke groet,

Stichting Montferland Marketing

 

Het team van Montferland Media gebruikt de zondag voor een videoshoot

Een heerlijk weekend voor de boeg.

De Stichting Montferland Marketing is een feit. Een organisatie die Montferland toeristisch op de kaart gaat zetten. We hebben hier met veel mensen naar toegewerkt. De meeste Montferlandse ondernemers en verenigingen werken al samen in onze ‘Montferland op 1‘ campagne. Een nieuw toeristisch initiatief / collectief, die met zeer ervaren en betrokken mensen uit Montferland onze regio op de kaart gaat zetten.

Nieuwe tijden, het begin van goede tijden voor Montferland.

Montferland op 1

Om 2021 goed te beginnen met positief nieuws melden we dat enkele creatieve Montferlandse bedrijven bij elkaar zijn gekomen in  Montferland Media.

Bent U in Montferland op zoek naar bedrijven in Montferland die u helpen om uw producten, diensten of evenementen op een creatieve manier in beeld te brengen? Gelderdrone, Studio Sommers, Media Hell werken samen om u van de meeste creatieve producties te voorzien.  

Kijk online of bel 06-20044352

Voor en door ondernemers uit Montferland

Na weer een aantal weken hard werken en verschillende besprekingen is gisteren ons rapport Tijd voor Montferland verstuurd aan het bestuur in de gemeente Montferland.

Een nieuwe aanpak mbt toeristisch beleid en de uitvoering ervan.

Verbinding, creatie en resultaat behalen. Een aantal van de zaken waar het in de Montferland op 1 campagne om draait.

Vandaag werken Rob & Rob weer aan ons raadsvoorstel wat we ook bespreken met bestuurders in de gemeente Montferland.

Een krachtige toeristische campagne voor een gouden toekomst voor toerisme in Montferland.

De VVD komt op bezoek waarin ik ze meeneem in onze Montferland op 1 campagne.

Ons insta bereik voor Magisch Montferland en het insta bereik voor Achterhoeks groeit snel. 2 Nieuwe projecten van Montferland Marketing. ( no. 26/27 )

Beleving communiceren , als voorbeeld een post van 2 dagen geleden , foto van het prachtige coulissenlandschap in de Achterhoek.