Stichting Montferland Marketing is buiten de lopende zaken al heel druk bezig met alle activiteiten voor de campagne voor 2023.
Ieder jaar sterker met in 2023 nieuwe uitdagingen om met elkaar de promotie en marketing van Montferland krachtig voort te zetten.

Dit is mede mogelijk gemaakt door de raad in Montferland. Wij, als stichting Montferland Marketing, zien dit als waardering voor ons werk en de bijbehorende resultaten. Toerisme is een erg belangrijke pijler voor Montferland en verdiend derhalve dan ook een krachtige en professionele inzet met aandacht en inzet voor alle stakeholders.

Bestuur Stichting Montferland Marketing

De Stichting Montferland Marketing is alweer druk bezig met editie 2 van Kasteelstad Verlicht.

Het magische weekend in Kasteelstad ’s Heerenberg is fantastisch. Duizenden bezoekers dromen weg in Kasteelstad ’s Heerenberg.

Het Candy Castle Light  Event heeft in 2023 als thema : DROMEN   
21 & 22 Januari 2023 kunnen we allemaal weer wegdromen in Kasteelstad ’s Heerenberg

Zodra er meer informatie is over het programma verwerken we dat op deze site en laten we jullie dat weten via de social media kanalen.

We zijn samen met Montferland Media druk doende materiaal te verzamelen voor de verschillende dorpen programma’s.

Wat doen we op dit moment 

  • in beeld brengen van de dorpen via Montferland Media , nieuw foto en video materiaal.
  • in contact komen met alle stakeholders in de dorpen, ongoing proces.
  • realisatie van websites als Ontdek Zeddam 
  • opname van activiteiten, evenementen in de marketingkalender van de Stichting Montferland Marketing
  • inspelen op spontane activiteiten in dorpen zoals Zeddam Verlicht
  • aanbodontwikkeling in de vorm van arrangementen en evenementen
  • support voor ondernemers, verenigingen en stichtingen
Leuke dag vandaag ☀️ opnamen gemaakt voor video Ontdek Didam 🛵 door Montferland Media.  Trijntje Cillessen en Chantal de Man dankjewel voor jullie medewerking!
— met Paul Snelders en Ron Hell en Robin Sommers

Goed overleg afgerond over de Didam Film die we later via Ontdekdidam.nl en het Montferland platform gaan promoten.

 

Stichting Montferland Marketing kan zich, dankzij gemeentelijke subsidie, ook in 2022 weer actief inzetten voor de promotie en marketing van Montferland.

Wij, als stichting Montferland Marketing, zij natuurlijk erg blij dat het college van B&W besloten heeft om tachtigduizend euro toe te zeggen voor de promotie en marketing van Montferland. Wij kunnen dus de door ons ingezette werkzaamheden met dezelfde intensiteit voortzetten, maar realiseren ons dat wij, gelet op het toegekende bedrag, keuzes moeten maken in de activiteiten en werkzaamheden. Toerisme is een erg belangrijke pijler voor Montferland en verdiend derhalve dan ook een grote, sterke en professionele inzet.

Om toeristisch Montferland optimaal op de kaart te zetten, waar economisch Montferland de vruchten van kan plukken, zijn stevige investeringen nodig, investeringen die zich op de lange termijn terugbetalen. Om mij in plattelandstaal uit te drukken;

Als een boer wil oogsten, zal hij eerst moeten zaaien”.

Rob Vister

Voorzitter stichting Montferland Marketing

Montferland is een uniek gebied en heeft bezoekers veel te bieden. Het Bergherbos, met zijn heuvels en de uitkijktoren in Stokkum, glooiende wegen en pittoreske dorpen, vormen samen een paradijs voor wandelaars en fietsers. Het indrukwekkende kasteel Huis Bergh en de historische kasteelstad met het Stadsmuseum geven kasteelstad ’s-Heerenberg een middeleeuws karakter, waar cultuur en historie samenkomen. Recreatieplassen, zoals Stroombroek in Braamt en de Nevelhorst in Didam zorgen voor recreatie en ontspanning. Gastvrije en sfeervolle hotels, campings, B&B’s en restaurants met gezellige terrassen zorgen voor een aangenaam verblijf in Montferland.
De stichting Montferland Marketing zoekt voor het toeristisch informatiepunt in ’s-Heerenberg vrijwilligers die voor twee of vier uur per week gastvrouw of gastheer willen zijn voor bezoekers van het informatiepunt. Het toeristisch informatiepunt is vanaf 1 mei t/m eind oktober van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur geopend. In de periode van 1 november tot 1 mei worden de openingstijden aangepast. De gastvrouwen en gastheren ontvangen de bezoekers met een gezellig praatje en voorzien hun van informatie op het gebied van bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes en andere toeristische informatie wat er zoal in Montferland en directe omgeving te doen is. Voor meer informatie: Rob Vister tel. 0642480389 of info@montferlandmarketing.nl