Sinds 1999 richten wij ons met Montferland Marketing op de promotie van onze regio als dé vrije tijds bestemming in Nederland. Montferland is een unieke regio waar erg veel Nederlanders rust vinden die nog maar in weinig regio’s in Nederland te vinden is.

Montferland Marketing heeft een enthousiast en daadkrachtig team dat zorgt voor innovatieve en creatieve campagnes die Montferland telkens goed in beeld brengt. We proberen partners met elkaar te verbinden om tot nieuwe vrije tijds  producten te komen om zo de Montferland nog beter op de kaart te zetten. Geen woorden maar daden met de focus op investeren in de regio en het combineren van elkaars kracht en passie.

Rob & Christel zijn de initiatiefnemers van Montferland Marketing. Wij hebben sinds onze jeugd veel tijd in de Montferland besteed en erg veel affiniteit met de regio. De promotie van een regio is iets voor daadkrachtige en ervaren mensen die hun nek uit durven te steken om met elkaar tot goede resultaten te komen.

Ons bedrijf promoot Montferland nu 20 jaar voornamelijk als weekendbestemming. We richten ons nu op het uitbreiden van ons Montferland netwerk met dag arrangementen zowel voor consumenten als bedrijven. Tevens helpen we ondernemers , stichtingen en gemeentes met de ontwikkeling,  het managen en het promoten van een locatie of destinatie.

Montferland fan ? Kennismaken is wat we minimaal moeten doen en waar al veel gebruik van gemaakt is. Een goed gesprek kost alleen tijd. Iedereen is welkom ! Tot dusver resulteren 100% van de gesprekken in plannen en samenwerkingen waar we samen optrekken om Montferland en iedere partner met zijn specifieke wensen goed op de kaart te zetten. Interesse om kennis te maken ? Bel 0316-581910 of stuur een email en we prikken een datum.