Montferland zowel toeristisch & logistiek op 1

Toeristiek: Focus op weekend marketing , toeristiek , evenementen , kunst & cultuur, dagjes uit en we gaan de zakelijke markt bewerken met vergaderarrangementen en bedrijfsevents. De Nederlandse en Duitse kant van Montferland krijgen volop aandacht in het nieuwe Montferland netwerk . Focus op beleving , de inwoners en toeristen staan centraal .

Logistiek : Montferland is trimodaal ( weg, water en spoor ) bereikbaar en als poort naar Duitsland maakt dit samen Montferland een bijzonder interessante regio voor grote logistieke bedrijven. Meer aandacht hiervoor = meer bedrijven = meer banen.

We hebben allemaal hart voor Montferland. Er is veel bijzondere natuur, prachtige geschiedenis met Kasteelstad ’s Heerenberg. Er zijn krachtige toeristische ondernemers en energieke verenigingen die kunst & cultuur op de kaart zetten in ons mooie Montferland.

Samen werkt !
Wij zetten onze passie voor Montferland , onze ervaring en ons team graag in om met elkaar het verschil te maken. Montferland krijgt veel zichtbaarheid in onze netwerken in Duitsland, de Achterhoek en de Liemers. In ons Gelders – en landelijk netwerk krijgt onze Montferland campagne extra aandacht.

Montferland op 1

Doet u mee? Meer weten? Ons kantoor ligt in Didam . De oude boerenleenbank op de hoofdstraat 1. Er is altijd tijd voor koffie en een goed gesprek. We komen uiteraard ook graag op bezoek om kennis te maken.

Bel 0316-581910 of mail

Met (re)creatieve groet,

Rob Kraaijenvanger & Christel Gieling