Druk op ESC om te sluiten

Ondernemersavond SMM

Afgelopen maandagavond (3 juni 2024) heeft Stichting Montferland Marketing een ondernemersavond georganiseerd.

Trijntje en Sanne hebben hier een presentatie voor voorbereid om de ondernemers te vertellen wat de dames kunnen en waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn. Deze avond is georganiseerd naar aanleiding van vele onduidelijkheden vanuit de ondernemers, voornamelijk over wat en waar SMM mee bezig is en wat ze voor de ondernemer kunnen betekenen.

Wij als Stichting Montferland Marketing hebben een positief gevoel over de verloop van de avond. Trijntje en Sanne hebben hun uiterste best gedaan om de ondernemer een positief gevoel te geven over SMM en hopen dat ze genoeg uitleg hebben gegeven wat betreft de dames allemaal voor de ondernemer kunnen betekenen.

Trijntje en Sanne hebben onder andere uitleg gegeven over de Montferland Brochure, de Vakantiekrant, op welke manier ze een promotiecampagne voeren op de sociale media kanalen, de samenwerkingen met Emmerich, kijk verder in de Liemers en gastvrij Didam. Ook hebben ze verteld dat ze voor elke ondernemer een flyer kunnen ontwerpen en tot 1000 stuks op a5 papier kunnen laten drukken. Natuurlijk er is nog veel meer mogelijk.

Bent u een ondernemer in Montferland en benieuwd naar wat Trijntje en Sanne eventueel zou kunnen betekenen voor uw onderneming dan kunt u altijd contact opnemen met de dames.

Mail: info@montferlandmarketing.nl

Telefoon: 06-48 86 82 74