Druk op ESC om te sluiten

Kasteelstad Verlicht 2024 was een groot succes!

Afgelopen weekend (20 & 21 januari) was Kasteelstad ‘s-Heerenberg omgetoverd tot magische lichtstad.

Kasteelstad Verlicht was een enorm groot succes, de eerste avond hebben we z’n 15.000 bezoekers gehad en de tweede avond 10.000. In totaal zijn dit 25.000 mensen en dit is boven onze verwachtingen.

Wij zijn super tevreden. Het was druk maar gezellig en er hing een positieve en goede sfeer tijdens het event. Het foodplein met muziek was ook zeker een groot succes.

Op social media hebben wij een grote campagne gevoerd. We hebben honderen berichten gedeeld op onze eigen kanalen en groepen, maar ook zeker op andere kanalen en groepen. Dit heeft een groot bereik opgeleverd.

Wij zijn nu bezig met het maken van een overzicht van de opleveringen van onze campagne. Dit zullen wij zeer binnenkort ook delen met jullie.

De reacties op de social media kanalen van Montferland en Kasteelstad zijn erg positief. Mensen reageren onder andere: “Wij hebben genoten, complimenten voor de organisatie! ” en “Het was prachtig. Volgend jaar weer.” Wij zijn super blij dat iedereen zo tevreden is.

Volgend jaar staat zeker weer op de planning, wij denken dat wij naar drie dagen moeten gaan om op deze manier de drukte beter te verspreiden. Elk jaar willen wij het event vernieuwen en verbeteren.