Druk op ESC om te sluiten

Oktober feest

Oktober is 1 groot feest waarin we veel werk hebben kunnen verzetten in ons Montferland en Achterhoek netwerk. Deze week sluiten we de maand af met een indrukwekkend aantal mooie afspraken voor een krachtig vervolg in November.

Een drukke en inspirerende herfstweek staat dus voor de boeg. Mooie ontwikkelingen in Montferland en Achterhoek marketing.

Het TPM ( Toeristisch Platform Montferland ) heeft haar eerste overleg. We zijn leuke arrangementen aan het samenstellen met Scooterverhuur Gelderland, Landal Stroombroek & Palestra, Reeser Personenschiffahrt en de verschillende bedrijven van de familie Gesthuizen.

In de Achterhoek praten we met Hotel Herikerberg, Hotel Grossfeld , Landgoed de Holtweijde, Stad Munster, Achterhoek Experience, Erve Kots en de Kastanjefabriek.

Last but not least hebben we 3 brainstorm sessies . We duiken dieper in de busmarkt en gaan in gesprek met ervaren bus mensen die 50k tot 100k bus toeristen jaarlijks verwerk(t)en. Met een mooie Achterhoekse groep ondernemingen gaan we brainstormen over marketing crio style. Tevens bespreken we met een Achterhoekse netwerker een nieuwe samenwerking om onze positie richting de zakelijke markt in de Achterhoek te verstevigen.

Kennismaken met ons? Bel 0316-581910 of mail voor een afspraak.