Druk op ESC om te sluiten

By by Februari

Nog steeds dikke jassen weer hoe anders was het vorig jaar de laatste week in Februari, heerlijk voorjaars weer , toen. Hopelijk slaat het weer om en word het in Maart snel beter , het toeristisch seizoen komt eraan en die eerste zonnestralen daar wachten we allemaal op.

We hebben weer een mooie campagne week voor de boeg, Montferland op 1 !

Buiten het verwerken van aanvragen en boekingen werken we hard aan de marketingcampagnes die de nu 169 nieuwe vrije tijds producten onder de aandacht moeten gaan brengen.

We beginnen maandag met een presentatie voor de nieuwe beleidsmedewerker op het Gemeentehuis. Deze presentatie is gericht op het bestemmingsontwikkelingsadvies dat wij iov de wethouder gemaakt hebben.

Dinsdag presenteren we in het oude Raethuys onze citymarketing campagne van Kasteelstad en de regio campagne van Montferland aan het bestuur van Gastvrij Didam. Doel hier is ze mee te nemen in de campagne en de verbinding te zoeken met ondernemersvereniging St. Martinus in Kasteelstad ’s Heerenberg. Donderdag spreken wij een uitgever om ons content netwerk in Montferland en de Achterhoek te vergroten.

We gaan iets verder deze week met onze directie in gesprek met wethouder Martin Som over de marketing campagne die nu op gang gaat komen.

Last but not least bespreken we vrijdag de nieuwe fase van de Kasteelstad campagne en werken we samen met Rob Vister aan een marketingplan die past bij de volgende fase Kasteelstad.