Druk op ESC om te sluiten

Zomer 2021

Maatwerk voor ondernemers & versterken van het platform

Zomer 2021  focussen wij ons vooral op de ondersteuning van de ondernemers. Voor de meeste ondernemers is het momenteel opstarten na een hele zware periode,  daarom bieden we zoveel mogelijk ondersteuning in de vorm van individueel maatwerk. We versterken ook het platform van de stichting met nieuwe concepten die gemaakt zijn om de ondernemers te ondersteunen.

Complimentjes krijgen we van tijd tot tijd vanuit het veld en dit zorgt ervoor dat je alleen nog maar nog harder aan het werk gaat.  Hotel Ruimzicht gaf ons onlangs nog spontaan complimenten voor de aanpak en de eerste goede resultaten. Ruimzicht is 1 van de Montferlandse ondernemers waar we sinds kort een intensief traject mee opgestart hebben.

Verbinding  en het bij elkaar brengen van ondernemers is ons dagelijkse werk voor tientallen ondernemers in Montferland.

Individueel maatwerk

De verwachting is dat horeca ondernemers het razend druk krijgen de komende maanden. Dé uitdaging, deze zomer is tijd vinden voor maatwerk. Maatwerk om iedereen  ook op de wat langere termijn sterker op de kaart te zetten.

Veel kansen & uitdagingen, aan het werk dus. Buiten de horeca duiken we momenteel dieper in de werelden van Fietsen en Kunst en Cultuur.

Groeten

Rob & Team