Als Stichting Montferland Marketing bieden we iedere ondernemer en stichting een sterk Montferland merk dat voor veel positieve ontwikkelingen gaat zorgen. We bieden u een krachtig ondersteuningspakket om met elkaar te groeien en onze regio goed op de kaart te zetten.

De ondersteuning richt zich op productontwikkeling (arrangementen), conceptontwikkeling, evenementen, marketing, sales, beeld & geluid, kennissessies, het leveren van maatwerk en we ondersteunen met bedrijfseconomische adviezen. Tevens ondersteunen wij als stichting ondernemers met de communicatie met de gemeente en helpen we met het verkrijgen van stagiaires en/of personeel.

De stichting onderneemt veel meer, houd daarvoor ons nieuws in de gaten.

Meer specifiek:

Iedere ondernemer ontvang individuele ondersteuning en maatwerk. Ieder kwartaal is er een sessie waarbij telkens alle onderstaande facetten ter sprake komen.

Productontwikkeling:

Specialisten ontwikkelen nieuwe vrije-tijds producten in samenspraak met u. Zo zorgen wij ervoor dat ondernemers flinke sprongen maken in zowel bereik als ook in omzet. Productontwikkeling zorgt ook voor verbinding in de regio. Wij bedenken en ontwikkelen veel succesvolle arrangementen waar we meerdere ondernemers met elkaar koppelen.

Evenementen:

Organisaties en ondernemers die evenementen organiseren kunnen bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van organisatie en marketing.

Marketing:

Wij onderhouden verschillende social media kanalen met groot en groeiend bereik. Deze kanalen en al onze andere marketingkennis delen wij met alle ondernemers, stichtingen en verenigingen in Montferland. Uw boodschap bereikt zo in 1 keer veel meer mensen in en buiten onze regio. Via 1 op 1 kennissessies helpen we ondernemers die nog niet zo sterk zijn in online marketing. Ook organiseren we op een later tijdstip en daarna met enige regelmaat congressen voor alle Montferlandse ondernemers over specifieke thema’s.

Sales:

Wij bieden ondernemers een informatie- en reserveringsservice die 7 dagen per week 365 dagen per jaar actief is met de afhandeling van aanvragen voor arrangementen in Montferland van toeristen uit Nederland, België en Duitsland. Tevens helpen wij bedrijven bij pitch trajecten voor grote bedrijfsevenementen.

Voordelen van de informatie en reserveringsservice:

  • Een team dat 7 dagen per week klaar staat om de aanvrager te informeren over uw mogelijkheden, te adviseren en uiteindelijk te boeken.
  • Zij maken in samenspraak met u offertes.
  • Zij checken beschikbaarheid bij u en overleggen over de prijs.
  • Bij open aanvragen adviseren zij over uw locatie, indien deze passend is bij de wensen van de aanvrager.
  • Het persoonlijke contact met boeker en locatie zorgt voor een hogere boekingsscore
  • Na een bezoek aan Montferland evalueren ze met de boeker de “Montferland Experience”

Beeld & geluid:

Wij bieden iedere ondernemer professionele ondersteuning vanuit de Stichting bij het vastleggen van de locatie en activiteiten. Fotografie en video producties. Ook stellen we een Montferland beeldbank ter beschikking over welk beeld iedereen vrij kan beschikken. Er zijn al duizenden foto’s en veel video’s , de beeldbank is in ontwikkeling en komt deze zomer beschikbaar.

Kennissessies:

Wij ondersteunen partners met 1 op 1 kennissessies rondom allerlei bedrijfseconomische zaken. Wij nemen met alle Montferlandse bedrijven contact op.

Doet u mee? 

Bel ons voor een eerste kennismaking, u bent van harte welkom op ons kantoor of we komen bij u op bezoek.

Mail ons , en we nemen zsm contact met u op!

Met vriendelijke groet,

Stichting Montferland Marketing