Druk op ESC om te sluiten

Montferland op 1

Onze Montferland campagne heeft als doel ondernemersstichtingen en bestuurders bij elkaar te brengen om samen Montferland goed op de kaart te zetten. Dit jaar zijn er veel gesprekken geweest met ondernemers, stichtingen en verenigingen en het bestuur in Montferland. Door de nieuwe samenwerkingen en veel nieuwe vrijetijdsproducten is ons Montferland netwerk bijna klaar voor een volgende stap.

De komende weken zijn we gewoon aan het werk met onze Montferland campagne. We bedenken en schrijven nieuwe arrangementen en ronden enkele websites af. Wij presenteren onze aanpak aan zoveel mogelijk belanghebbende en geïnteresseerde partijen om te verbinden en om zo zaken mogelijk te maken die tot dusver niet voor mogelijk gehouden werden. In 2020 sluiten we dan de overgebleven geïnteresseerde partijen aan.

Onze aanpak & inzet valt op en we hebben onlangs een opdracht gekregen vanuit het bestuur van de gemeente Montferland om onze aanpak te verwoorden in een bestemmingsmarketing advies!

We zijn uiteraard blij met deze opdracht die het ons ook nog eens mogelijk maakt bestuurders in Montferland bijzondere inzichten te geven zodat we samen Montferland goed op de kaart kunnen gaan zetten.

Wij werken lekker door aan onze campagne Montferland op 1

Voor iedereen die met kerstreces / kerstvakantie is, fijne feestdagen

Team Montferland.nl