• We verwelkomen Babs & Melanie. De dames gaan onder begeleiding van Anouk en mijzelf meewerken aan onze regio campagnes voor Montferland, Kasteelstad en andere mooie streken in Gelderland.
  • Robin Sommers is samen met Olaf Kroezen toegevoegd aan het Kasteelstad Marketing team. Ze gaan allerlei bijzondere zaken van Kasteelstad en Montferland vastleggen.
  • Het Kasteelstad team is uitgebreid met Nathalie die de contactpersoon is voor de middenstanders die zich hebben aangesloten de Kasteelstad City Marketing campagne.
  • We hebben een presentatie gegeven aan Stichting Bergh in het zadel en ons plan voor een jaarlijks ballonfeest waarbij de inkomsten voor de stichting zijn is goed ontvangen. Een ballonfeest in Montferland waarbij we de Achterhoek en de Liemers betrekken voor nog meer verbinding tussen alle regio’s .
  • Bijzonder trots zijn wij op bakkerij Dijkman. Op 1 Mei 1895 begon Henricus Dijkman aan de Molenpoortstraat. Nu, 125 jaar later, heeft het Zijne Majesteit behaagd om Henri Dijkman en Miriam Blom het predicaat Hofleverancier toe te kennen. Volgende week zal burgemeester Peter de Baat het predicaat overhandigen. Hier mogen we in Kasteelstad ’s Heerenberg in het mooie Montferland trots op zijn. Henri en Miriam zijn ook de grondleggers van de stichting Kasteelstad en mede verantwoordelijk voor alle positieve initiatieven om onze mooie stad goed op de kaart te zetten. Dat is iets waar ze trots op mogen zijn

Tot een volgende update !

Groet

Rob