Druk op ESC om te sluiten

Crisis management

We merken dat vooral de accommodaties het erg goed doen nu half Nederland en België deze zomer onze kant uitkomt.

Record omzetten voor partners echter de groepsboekingen blijven achter en met name de horeca heeft het lastig. We hopen op een lange zomer een pittig najaar en uitdagende winter komen eraan in een onzeker corona tijdperk.

Wat is wijsheid? Wij investeren in relaties / partnerships en proberen iedereen adhoc te helpen met zoveel mogelijk bereik/omzet en brainstorm sessies hoe we deze crisis met elkaar kunnen bestrijden.

Ondernemers zijn inventief dat zie je in heel Montferland ontstaan. Het is een uitdaging, dus samengaan in deze tijden en met elkaar de juiste weg zoeken is nodig.

Samen Montferland op de kaart zetten is wat er nodig is! In Montferland kan dit alleen de politiek voor elkaar krijgen. Ook moeten we met elkaar ervoor zorgen dat er een krachtig investeringsprogramma komt waar ondernemers en overheid in samengaan. Elke ondernemer moet de allerbeste ondersteuning krijgen die er is, met elkaar samenwerken is de sleutel om tot bijzondere resultaten te komen. Dit zodat Veelzijdig Montferland ook veelzijdig is volgend jaar rond deze tijd.

Wij werken met heel veel Montferlandse partners aan onze Montferland op 1 campagne. Doe je mee! Samenwerken werkt! We voegen de expertise en daadkracht van ons allemaal samen.

Met (re)creatieve groet,

Rob