Druk op ESC om te sluiten

Corona

Half maart dook corona op en het land op slot ging. Een drama op zich en een drama voor onze bedrijfstak. Het is nu eind Mei en over een week gaan de restaurants weer open. Waar staan we nu en wat merken wij uit het toeritisch veld overal in Nederland.

De markt begint weer aan te trekken mensen boeken de komende tijd hun vakanties in Nederland. Wij zien bij veel van onze partners in het land dat het langzaam aan weer wat aantrekt en we verwachten een spoedig herstel. Met name families en stellen zullen er op uit gaan om leuke dingen te ondernemen in hun vrije tijd.

Wij zijn dagelijks bezig met onze Montferland op 1 campagne en ondersteunen restaurants met afhaal en bezorgservice marketing. ( https://www.montferland.nl/afhalen-of-bestellen/ ) Wij assisteren de ondernemers die weer opstarten daar waar mogelijk met marketing activiteiten. Tevens vertellen wij dagelijks hoe mooi het in Montferland om in contact te blijven met de markt. Het zijn bijzondere tijden die bijzondere aanpassingen vragen van alle toeristische ondernemers. Wij blijven investeren in conceptontwikkeling, verbinding en ondersteuning van alle toeristische ondernemers en verenigingen.

Wij werken door aan de promotie van ons mooie Montferland op een creatieve en energieke manier zoals jullie van ons gewend zijn. Achter de schermen werken we actief mee en ontstaat er op dit moment een nieuwe club van samenwerkende organisaties in Montferland.

Succes!

Rob